foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

7 oktober 2018 Clubdag

De Clubdag, met baanwedstrijden, familie-estafette, eten en meer, is op zondag 7 oktober! We verwachten alle (jeugd)leden! Let op, je moet je hiervoor op tijd inschrijven.

Op zondag 7 oktober, vanaf 11:00 uur, zal de Clubdag plaatsvinden waarop alle Palleten onderling de strijd aangaan of gewoon lekker sportief bezig zijn. Voor elke Palleet met aanhang is er aan het eind van de dag tijd voor een gezellige afsluitende maaltijd. Op deze dag zullen Arena en Tartlétos te gast zijn. Het zal dus een leuke en gezellige dag worden!

Voor de pupillen zal vanaf 13:00 een 'Athletic Champs' wedstrijd plaatsvinden. In teams wordt er tegen elkaar gestreden. Pupillen moeten om 12:15 aanwezig zijn en zich melden bij de groepsleiders. De ouders van de pupillen moeten hun kinderen opgeven via atletiek.nu.

Voor de oudere jeugd en volwassenen is er een meerkamp (=vierkamp): je moet tenminste één werp- en één springonderdeel doen. Je mag maximaal 4 onderdelen doen. De onderdelen staan (binnenkort) op atletiek.nu. Je kunt naast een meerkamp ook los meedoen aan de 1000 m. Bij de inschrijving op atletiek.nu (let op dit is een andere link dan voor de pupillen) geef je aan welke onderdelen je meedoet.

Er is alleen een prijsuitreiking voor de gelukkige pupillenteams, de overige resultaten worden op het web bekend gemaakt.

De dag wordt afgesloten met een familie-estafette en gezellig eten (vanaf ca. 17:30). Je kunt je hiervoor opgeven via atletiek.nu.

We kunnen overigens altijd nog een paar extra handen gebruiken voor opbouw en jury! Meld je dan bij de jurycoördinator: juco@pallas67.nl.