foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Sponsors

Pallas’67 werkt met allerlei organisaties samen. Soms bestaat dit uit kleinere of grotere geldbedragen of sponsoring in natura in ruil voor advertenties. Soms is de samenwerking uitgebreider. Hieronder staan samenwerkingsovereenkomsten beschreven die ook voor individuele atleten van belang kunnen zijn.

Klik hier voor de Sponsorfolder.

Klik op de logo's voor meer informatie.

Kleding- en materiaalsponsor


  Runnersworld Ede hanteert voor Pallas de volgende korting op schoenen, kleding en overige artikelen (met uitzondering van aanbiedingen en andere kortingsacties):
Trainers & Bestuur25%
Leden10% (20% op speciale koopavond*)
*) Runnersworld Ede zal in overleg met Pallas een speciale koopavonden organiseren waarop bovenstaande producten tegen een korting van 20% worden aangeboden voor de leden.

Partners

Leden van Pallas ’67 kunnen op vertoon van hun pas/lidnummer van de Atletiekunie voor een gereduceerd tarief deelnemen aan een aantal sportactiviteiten en testen bij Sport & Gezondheid De Plataan. Meer informatie en/of aanmelden via www.sportcentrumdeplataan.nl onder vermelding van “Pallas-aanbieding". Leden van Sport & Gezondheid De Plataan kunnen op vertoon van hun pas van Sport & Gezondheid De Plataan met korting (€ 50,- i.p.v. € 60,-) deelnemen aan de instaptrainingen die tenminste twee keer per jaar door Pallas worden georganiseerd.   logo_mvisio_def M-Visio is een therapeutisch centrum met een scala aan therapieën, die u weer vitaal in het leven doen staan. U als persoon staat centraal. Een team van deskundige en betrokken medewerkers staat voor u klaar. Zij werken met u toe naar een situatie waarin u geen klachten meer hebt of deze zo min mogelijk ervaart. Daarnaast wordt getracht u weer zo goed mogelijk te laten bewegen, zodat de kans op een nieuwe klacht of blessure zo klein mogelijk wordt. U kunt bij ons terecht voor screening (functional movement screen) Pallas krijgt, ter ondersteuning van de trainers, advies van M-Visio. Tevens kunnen alle leden een gerichte screening krijgen (fms) om inzicht te krijgen in algemene bewegingsvaardigheden. Daarbij worden de grenzen van stabiliteit en lenigheid opgezocht. Algemene bewegingsvaardigheden vormen een belangrijke basis voor sportspecifieke vaardigheden.   sl_banner   Je kunt Pallas'67 als begunstigde opgeven bij het kopen van een lot in de Vriendenloterij. Met 41 loten en 14 trekkingen per jaar zitten we nu op een opbrengst van ca. €3000 per jaar!

WAK adverteerders