foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Clubkleding Pallasí67

Bij het deelnemen aan officiŽle (baan)wedstrijden is het verplicht om gekleed te gaan in de officiŽle kleding van de club. Dit bestaat uit een zwarte broek en een wit singlet of topje met groene band en Pallaslogo. Maar ook op minder officiŽle gelegenheden of gewoon tijdens het trainen is het leuk om herkenbaar te zijn als lid van Pallas. Daarom hebben we speciale Pallassportkleding, zowel voor jeugd als voor volwassenen.

Groene sportshirts

De groene sportshirtjes en een zwarte variant in de grote mannenmaten zijn nog steeds beschikbaar vanaf maat 164. Bij de mannen zijn maat S en maat XL uitverkocht. Je kunt deze bestellen bij Welmoed Soepboer (0317-416396, avpallas67 at gmail.com ). Ze kosten nu met extra korting Ä7,50. Vul de machtiging in.

Voor kinderen zijn de shirtjes beschikbaar bij Runnersworld Ede voor Ä12,50.

Wedstrijdsinglets of -topjes volwassenen

De wedstrijdkleding met oud ontwerp voor de volwassen (hemdjes en topjes) is aanwezig in het clubhuis. Deze kleding is nu afgeprijst van 30 of 40 euro naar 10 euro. Je kunt deze bestellen bij Welmoed Soepboer (0317-416396, avpallas67 at gmail.com). Vul de machtiging in, met Ä10 en de maat ingevuld.

Voor kinderen en volwassenen is het nieuwe wedstrijdtenue beschikbaar bij Runnersworld Ede voor 24,95 euro voor de hemdjes en 27,50 voor de topjes.

Bij Runnersworld Ede zijn nog een paar softshells aanwezig. Bel de winkel welke maten nog aanwezig zijn.