foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Inloggen

Svp inloggen met email-adres.

Daarna heb je toegang tot de besloten Ledenpagina. Je kunt daar de ledenlijst raadplegen en inschrijven voor wedstrijden en evenementen. En afhankelijk van je rol binnen onze vereniging zijn er ook andere opties voor je beschikbaar: onderhoud van de Agenda, invoeren van Nieuws, etc.

Verder zijn er folders met bijvoorbeeld trainingsschema's, de archieven van het jeugdnieuws, WAK, statuten en draaiboeken.

E-mail:
Wachtwoord:
Voornaam:
(optioneel)
  
E-mail adres onthouden
Wat is mijn e-mail? Nieuw wachtwoord
Leden of ouders van jeugdleden kunnen inloggen op de website van Pallas'67.

Inloggen doet men met behulp van het E-mail adres (zoals dat in de leden-administratie bekend is) en een Wachtwoord. Ouders: als je inlogt om je kind in te schrijven, vul dan ook de Voornaam van je kind in.

Heb je nog geen wachtwoord, of ben je het vergeten? Klik dan op de link Nieuw Wachtwoord en vul je e-mail adres in. Je ontvangt dan binnen enkele seconden een mail met daarin je wachtwoord.

Als je ingelogd bent, dan kun je rechtsbovenin naar Mijn Gegevens. Daar kun je je email-adres of je wachtwoord veranderen.

Soms wordt er één mail adres gebruik voor meerdere leden binnen een gezin. Als je alleen e-mail en wachtwoord invult, dan wordt het oudste lid ingelogd. Als dat niet de bedoeling is, dan moet je ook het veld Voornaam invullen:
- als je 'jr' invult, dan wordt het jongste gezinslid ingelogd
- als je 'jan' invult, dan wordt het oudste gezinslid ingelogd waarvan de voornaam met 'Jan' begint
- als je 'jan jr' invult, dan wordt de jongste Jan ingelogd.