foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Jeugd

Deze pagina bevat informatie voor (ouders van) Jeugdleden. Er is ook een informatiefolder beschikbaar met nog meer informatie voor jeugleden en hun ouders.

Filosofie jeugd

Wij geven onze jeugd de mogelijkheid om samen met leeftijdsgenoten lekker te bewegen en plezier te hebben. Wij besteden zowel aandacht aan de drie kernwoorden van de atletiek: lopen, springen en werpen als de vier kernwoorden waar een kind behoefte aan heeft: spelen, leren, presteren en erkenning.

Bij pupillen werken wij in spelvorm met veel variatie en estafettevormen. Verder is het belangrijk dat alle kinderen uitzicht hebben op succes, wat uitdrukkelijk niet gelijk staat aan prestaties. Wij stimuleren dat kinderen meedoen met wedstrijden, waarbij het belangrijk is dat kinderen met hun eigen mogelijkheden hun best doen en proberen zichzelf te verbeteren. Het ondersteunen van clubgenootjes is daarbij minstens zo belangrijk als het zelf goed presteren.

Jeugdnieuws

Ongeveer 6 keer per jaar verzenden wij een mail met (Jeugdnieuws) naar (de ouders van) jeugdleden. Die mail bevat actuele informatie over trainingen, wedstrijden, etc.

We sturen die Jeugdnieuwsmail naar de e-mailadressen zoals die bij ons bekend zijn. Dat zijn dezelfde e-mailadressen die (de ouders van) jeugdleden gebruiken om in te loggen om naar de besloten Ledenpagina te gaan.

De besloten Ledenpagina bevat ook een folder Jeugdnieuws met daarin de nieuwsbrieven in pdf.

Wedstrijdkleding

De atleten van Pallas zijn herkenbaar aan hun groen-witte wedstrijdtop en zwarte broek. Kinderen kunnen bij de Runnersworld Ede groene loopshirts (informeel), wedstrijdsinglets en topjes aanschaffen.

Meer informatie

De onderstaande link geven meer informatie over trainingstijden, trainers en uitslagen. Je kunt ook contact opnemen met de wedstrijdsecretaris-uit.
Trainingsschema Een overzicht van de trainingstijden en plaatsen.
Trainers Wie traint welke groep?
Uitslagen Uitslagen en verslagen van wedstrijden.

Actuele Informatie

vrij 19 okt: pupillenkamp vrijdag 18:00 tot zondag 21-10-2018 14:00

ma 22 okt: herfstvakantie
geen training pupillen

woe 24 okt: herfstvakantie
geen training pupillen

Jeugdwedstrijden 2017

   
Informatie over data en opgave stedenwedstrijden 2017

Opgave wedstrijden