foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Lustrumactiviteiten
Pallas'67, 50 jaar jong!
 woe 1mrtDeadline Lustrum WAK

 25- 30mrt Feestelijke trainingen

 vrij 31 mrt Wageningse Klompenloop

 za 1 apr Lustrumdag

 za 1 apr Workshops

 za 3juni OriŽntatieloop

Foto's

Pallas 67, 50 jaar jong

Zoals de naam Pallas'67 al doet vermoeden, viert de vereniging in 2017 haar 50-jarig bestaan.

Het bestuur heeft hiervoor een speciale Lustrumcommissie bijeengeroepen om er een mooi jaar van te maken. Christy van Beek, Welmoed Soepboer en Henk Arendse hebben de eer om dit uit te mogen voeren. De Lustrumcie wordt aangevuld door Arjen Schots, Nynke Groendijk en Marloes van Loon (respectievelijk WOC, bestuur en Soccie).

Heb je nog andere leuke ideeŽn of wil je graag meehelpen bij een van de activiteiten, neem dan contact op via lustrumcie@pallas67.nl.

Wij wensen je veel plezier in dit bijzondere jaar en we zien je graag terug bij onze lustrumactiviteiten!

Komende activiteiten

Zaterdag 3 juni: avonduurlijke oriŽntatieloop voor de volwassen Palleten

Een avontuurlijke oriŽntatieloop op een geheime locatie. Meer informatie

En nog meer

Als we weer bijgekomen zijn van het feest en oriŽntatieloop, zijn er de rest van het jaar nog een paar andere leuke activiteiten rond het lustrum:

Afgeronde activiteiten

Foto's van al deze activiteiten

Zaterdag 1 april: Lustrumdag

Zaterdag 1 april was het precies 50 jaar geleden dat Pallas werd opgericht. En daarom hebben we op zaterdag 1 april 2017 een groot feest voor alle (oud)Palleten georganiseerd. In de middag waren er verschillende workshops en activiteiten, de dag ging via een borrel en eten over naar een spetterend feest. Rond deze dag kwam ook de LustrumWAK uit (Extreme WAK) alsmede het Pallaslustrumkledingstuk.

Vrijdag 31 maart: Wageningse Klompenloop

Op vrijdag 31 maart werd de enige echte Wageningse Klompenloop rond de kerk op de Markt georganiseerd. De opbrengst van deze actie ging naar een goed doel (Spieren voor Spieren). Lees meer ...

25 - 30 maart: Feestelijke trainingen

De trainers hebben bijzondere, feestelijke trainingen verzorgd; in het bos (25 maart) en op de baan (27-30 maart).

Zaterdag 25 maart: Lustrumtraining Bosgroep

Zaterdag 25 maart is de lustrumweek begonnen met een lustrum training van de bosgroep. De start was bij Rob & Nynke thuis.

Vandaar liepen de groep naar het Bennekomse bos voor de training.
Onderdeel van de training was een speurtocht, uitgezet door Rob en Piet. De tocht was perfect voorbereid, met foto's van allerlei dingen die we moesten zoeken. Zo moesten er bijvoorbeeld in het bos gezocht worden naar een boom. Helaas waren er na het maken van de foto's veel bomen omgezaagd; dat maakte het allemaal niet gemakkelijker.

Na de training werd er koffie gedronken en cake gegeten bij Rob & Nynke thuis. En werden de prijzen uitgereikt van de speurtocht: de leden van het winnend team kregen elk een fantastische beker.

Kortom, een goed begin van de lustrumweek.

Zondag 8 januari: Nieuwjaarsborrel

Dit bijzondere jaar trapten we zondag 8 januari af met een Nieuwjaarsborrel en - activiteit (georganiseerd door de Soccie) voor de huidige Palleten. Om 15.00 uur begon een speurtocht voor jong en oud bij het clubhuis. Deze was rond 16.30 uur afgelopen.

Daarna werd het nog heel gezellig in het clubuis. Voorzitter Paulien Adamse keek terug op een goed jaar voor Pallas'67. Afscheid nemende trainer Frans Jansen werd nog even in het zonnetje gezet. Frans heeft bij Pallas'67 tien jaar lang training geveven aan de autisme groep en werd hiervoor bedankt. Een dag eerder was Frans bij de nieuwjaarsbijeenkomst van Arena Atletiek in Rhenen benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Frans, gefeliciteerd!